16 oktober 2023

Bernie Sanders’ boodschap

Wát een energie bij Bernie Sanders aanwezig op het congres in Utrecht. De beroemde Amerikaanse senator ging in gesprek met Frans Timmermans en de klimaat- en vakbondsbeweging           Over de strijd tegen ongelijkheid en de noodzaak van het aanpakken van de klimaatcrisis. Over hoe je soms moedeloos kunt worden van de staat van de wereld. Je nietig voelt tegenover de allermachtigste en allerrijkste bedrijven.

Maar Bernie Sanders’ boodschap was helder: wij zijn met meer.

“Je hoeft geen wiskundige te zijn om te snappen dat 99 procent meer is dan 1 procent. Maar we krijgen niets voor elkaar als losse individuen; we zijn pas écht krachtig als we samenwerken.”

Dat is precies wat GroenLinks en PvdA nu doen. We slaan de handen ineen. Omdat we geloven dat het kan: een eerlijk, groen, en sociaal Nederland. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom willen we jou vragen lid te worden.

En we hebben nu een speciale actie: als je lid wordt van GroenLinks en/of de PvdA en een contributiebedrag kiest van minimaal 50 euro per jaar (of 4,50 euro per maand), krijg je Bernie Sanders’ nieuwe boek Het is oké om boos te zijn op het kapitalisme er gratis bij!