6 januari 2018

PvdA laat inwoners ‘Delen in de Welvaart’

Vandaag publiceert PvdA Westland haar plan voor Westland 2022. De economie in Nederland is gegroeid als gevolg van de pijnlijke maatregelen van de vorige regering van VVD en PvdA. PvdA Westland ontvouwt nu haar plannen (op Facebook en website) hoe de inwoners van Westland kunnen delen in de welvaart want te weinig mensen merken wat van de economische groei.
 
Traditioneel besteed de PvdA aandacht aan werk, inkomen, wonen en zorg. Ook nu besteden wij in ons plan daar uitgebreid aandacht aan. Stimulering werkgelegenheid voor 50-plussers, betere voorlichting over de inkomensregelingen, zorgen voor 1500 sociale huurwoningen en voor meer woningen in de middenhuur en zorg dichtbij met een polikliniek, revalidatiecentrum en woon-zorg-zones om er maar een aantal te noemen.
 
Toch besteed ons plan ook aandacht aan kansen voor jongeren (onderwijs, huisvesting en jeugdhulp), aan ontmoetingsplekken voor jong en oud, aan groen en de kust (geen strandhuisjes) en aan onderwijs en veiligheid.
 
Het programma stimuleert ons om met inwoners in gesprek te gaan en een positieve campagne te voeren. De kandidaten van PvdA Westland, Nico de Gier, Daniëlle Looije en Braihim Mohcin zullen de komende jaren hard werken om ons plan te realiseren.

Waar ben je naar op zoek?