24 maart 2017

Linda Strijker lijsttrekker PvdA Westland

Op voordracht van het bestuur van PvdA Westland is Linda Strijker tijdens de algemene ledenvergadering op 23 maart benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Het bestuur verwacht dat zij met een goede campagne kan zorgen voor een goed resultaat van de verkiezingen  voor PvdA Westland.  “Linda heeft in de afgelopen jaren als raadslid het gedachtengoed van PvdA Westland steeds duidelijk gepresenteerd en ook mooie resultaten behaald. Ze is enthousiasmerend, communicatief sterk en zeer gemotiveerd.”

Na de teleurstellende uitslag van de landelijke verkiezingen ligt er extra druk op de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. PvdA Westland wil Westlanders laten zien dat haar beleid voor de gemeente aantoonbaar succesvol is en verschilt van de landelijke resultaten. “Het is tijd dat we concreet worden. We hebben ons hele verkiezingsprogramma voor Westland gerealiseerd in de afgelopen periode, dat moeten we nu ook gaan uitdragen.” Het bestuur ziet in Linda een authentiek politica die als boegbeeld van PvdA Westland de inwoners kan laten zien wat de partij voor hen wil en kan doen.