10 januari 2014

El Mokaddem gekozen als lijsttrekker Progressief Westland: PvdA/GroenLinks

De leden van Progressief Westland: PvdA/GroenLinks hebben tijdens de algemene ledenvergadering op 9 januari jl. unaniem Mohamed el Mokaddem gekozen als lijsttrekker. Ook zijn het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. Progressief Westland: Doe(t) Mee!

El Mokaddem: “We gaan met een goed gevoel de verkiezingscampagne in. We hebben een sterke kandidatenlijst en een goed verkiezingsprogramma. Bovendien hebben we laten zien dat we als partij een verantwoordelijke en betrouwbare partner zijn, die het bestuur van Westland versterkt.” Progressief Westland heeft veel vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag. “Met die zetels willen we na de verkiezingen – mét de inwoners, verenigingen en bedrijven in Westland – samen werken aan een duurzame toekomst voor onze bloeiende gemeente.”

De 30-jarige El Mokaddem is geboren in Kwintsheul, opgegroeid in Wateringen en woont met zijn vrouw en dochter in Naaldwijk. “Ik ben trots op het vertrouwen dat de partij in mij heeft gesteld en zal er keihard aan werken om deze verkiezingen tot een succes te maken.” El Mokaddem heeft, ondanks zijn dertig jaar, zijn sporen in de gemeentelijke politiek al verdiend. Sinds november 2012 is hij namens Progressief Westland wethouder voor Wonen in het College van B&W. Daarvoor zat hij al vanaf de verkiezingen in 2006 in de gemeenteraad en was hij werkzaam als senior-persvoorlichter van de PvdA Tweede Kamerfractie.